Stołówka

Zespół wykwalifikowanych kucharzy, we współpracy z dietetykiem, tworzy dla naszych dzieci nowoczesną i smaczną kuchnię opartą na poniższych zasadach:

  • obiady zbilansowane w oparciu o zalecenia Instytutu Żywności i Żywienia oraz WHO
  • posiłki na bazie diety naturalnej wspierające odporność oraz rozwój emocjonalny i intelektualny dzieci na każdym etapie rozwoju
  • zupy i sosy przygotowywane bez wzmacniaczy smaku, glutaminianu sodu
  • posiłki na bazie świeżych warzyw i owoców, zgodnie z kalendarzem sezonowości
  • duży udział zbóż z pełnego przemiału (kasze, ryże, mąki razowe)
  • posiłki bez udziału wysoko przetworzonej żywności
  • obniżenie ilości białego cukru – stosowanie zamienników
  • odpowiednia ilość białka, w tym także duży udział białek roślinnych
  • stosowanie dobrej jakości tłuszczy, odpowiednich do obróbki technologicznej
  • dostosowanie posiłków do preferencji zgodnych z dietami eliminującymi bądź założeniami wyznaniowymi.

Przykłady naszych smacznych posiłków

School Canteen

Virgin Investment Sp. z o.o.

CONTACT US

Telephone 1: 533 870 087

Telephone 2: 570 369 361

SEND E.MAIL

info@vicanteen.pl

OŚWIADCZENIE O COOKIES

Aby lepiej spełniać oczekiwania użytkowników oraz dla polepszenia jakości strony – portal www.isop.pl korzysta z  plików cookies (tzw. ciasteczek). Więcej o zasadach wykorzystania czytaj w Polityce cookies.

2020/21 – Rekrutacja do PYP (K1-K2, G1-G5)

Termin składania aplikacji – 31 stycznia 2020

K1 – 4 latki (rok urodzenia 2016)
K2 – 5 latki (rok urodzenia 2015)
G1 – zerówka – (rok urodzenia 2014)

Od G2 (klasa I SP) do G5 (klasa V SP) – brak otwartej rekrutacji. Aplikacje są rozpatrywane indywidualnie po sprawdzeniu dostępności miejsc. Wymagana znajomość j. angielskiego. Test z j. angielskiego i matematyki po angielsku.